Какво е уеб сайт?

Уеб сайт, уебсайт, интернет страница, страница в интернет или просто сайт е набор от електронни страници в глобалната мрежа, където хората могат да прочетат за вас, да закупят вашите стоки или да открият вашите данни за контакт.

Защо потребителите използват уеб?

Интернет промени драстично начина по който общуваме, начина по който правим бизнес, начина по който живеем. Уеб или интернет е среда предоставяща върховно право на избор и всичко е само на клик разстояние. Потребителите могат да открият изобилие от продукти, с професионални описания и подробни характеристики на конкурентна цена. Също така, уеб предлага изумително разнообразие от средства за комуникация.

Вече имате сайт, но ефектът не ви задоволява?

При наличието на милиарди сайтове в мрежата, регистрацията на домейн и оскъдната информация са крайно недостатъчни. Вашият сайт трябва да съдържа качествено съдържание, да има привлекателен дизайн, да бъде лесен за използване. За да бъде откриваем той трябва и да бъде оптимизиран за търсачки. Ако вече имате регистриран сайт, но той е морално остарял, можем да го обновим и оптимизираме за да има ефект от него.

Защо при търсене някои сайтове излизат преди други?

Ако при търсене вашият сайт се показва, но не е на добра позиция, вероятно се нуждае от оптимизация. За да се класира добре, сайтът ви трябва да има добро съдържание, да бъде on-page SEO оптимизиран, да е бърз и др.

Трябва ли ви сайт, ако не продавате през интернет?

Разбира се! За да дойдат клиентите ви на място в търговския ви обект, обикновено преди това те търсят в интернет. Ако не ви открият там и не привлечете вниманието им, вероятността да ви посетят случайно е близка до нула. Рабира се, че външната реклама и брандирането също са от огромно значение, но само те не са достатъчни. Освен това, инвестициите за уеб обикновено са много по-малки от тези за външна или печатна реклама и брандиране

Как да имате сайт?

Synthesis изгражда корпоративни сайтове, електронни магазини, сайтове с нестопанска цел. Всички те са динамични, оптимизирани за мобилни устройства и съобразени с последните тенденции в уеб дизайна.