СТУДИО ЗА ДИЗАЙН И РЕКЛАМА

Интернет е бъдещето и за малкия бизнес

В съвременния свят над 75% от хората са онлайн. Дигиталната среда е огромна възможност за бизнеса. Чрез дигиталните канали можете най-добре да представите предлаганите от Вас стоки и услуги, при това точно на потребителите, които имат нужда от тях.

Прочети още...

SEO у дома

Всеки ден четем колко е важно SEO и получаваме предложения за оптимизация на сайтовете ни. Не всеки бизнес обаче може да си позволи услугите на голяма SEO фирма, а прибягването до евтини SEO услуги на фирми със съмнителна репутация, може да доведе най-много до наказание за сайта ни и изпадане от резултатите на търсачките.

Ето защо, ако не можем да си позволим услугите на утвърдена SEO фирма е по-добре да се опитаме сами да оптимизираме сайта си.

Прочети още...

Content или SEO?

До преди няколко години беше достатъчна само компетентна техническа намеса, за да бъдат изиграни търсачките и да се изстреля сайтът ни на първа страница в Google. Отминаха обaче времената, когато сайтове със слабо съдържание се класираха добре. Вече не е достатъчно ключовата дума да присъства веднъж в заглавието и няколко  пъти в съдържанието, за да сме на първа страница при нейното търсене.

Прочети още...

За уеб, дизайна и уеб дизайна

Всеки ден посещаваме сайтове в уеб. Отваряме много, повечето затваряме веднага и се задържаме на тези, които ни харесват. Те ни завладяват и по някакъв начин, осъществяват комуникация с нас. Вероятно те имат добре написан код, бързи са, имат добра навигация. Доказано обаче, хората са предразполжени към визуалното и се оказва, че на първо място е добрият дизайн, макар и не винаги да го осъзнаваме.

Прочети още...