За нас

Synthesis Graphic Solutions (Синтезис Графични Решения ЕООД) е студио за дизайн и реклама, основано през 1995г.

Първоначално фирмата се занимава с графичен дизайн и брандиране, като над 1500 клиенти от България, Гърция, Русия, Румъния, Франция и Англия са ползвали услугите ни.

Разполагаме със собствена база за изработка на външна и интериорна реклама, а наши партньори са някои от най-добрите печатници в страната за офсет и широкоформатен печат.

През 2004 г. студиото създава първия си уеб сайт. Следват редица запитвания от съществуващи и нови клиенти за изработка на уеб сайтове.

Нарастващите нужди на клиентите ни наложиха специализиране в нови сфери на графичната комуникация. Първоначално в изработка, поддръжка и хостинг на уеб сайтове, а с течение на времето и в дигитален маркетинг - SEO оптимизация, създаване на съдържание, социални медии, анлизи, консултации и др.

Материалите за идентичност на една фирма са навсякъде - логото, уеб сайта, търговските обекти, опаковките, рекламните и съпровождащи материали. Всички те трябва да бъдат синхронизирани за да бъде успешен брандът. Мисията ни е да осигуряваме пълно рекламно обслужване на фирми и организации, чрез което те да осъществят успешна комуникация със своите клиенти и да предават правилните послания.